torsdag kväll

Ännu en lärorik dag på Sveriges bästa skola (sajk?), yakitorispett till lunch, åka 2:an in till stan när man har slutat, räkna ut i förväg vilken sida av bussen som ger mest sol, sätta sig på den sidan med lite Usher i lurarna och bara chilla. Kolla runt lite på stan, åka till Frippan och handla med lillebror, åka hem och laga speghetti och köttfärssås till middag, duscha, försöka ladda ner Illustrator till datorn, misslyckas. Vill sova.
Godnatt

tidning

Nu är jag klar med mitt tidningsuppslag till våran tidning i Grafisk Kommunikation, är riktigt nöjd faktiskt :)



tweet

Follow me on Twitter alla brysher!

jennifer

Idag när jag åkte buss hem från Romme tänkte jag på hur mycket min syster har lurat mig genom åren. Hon lurade mig säkert varje dag när vi var små.

En gång så lurade hon mig till exempel att där det sticker upp lite gamla ruttna pinnar i vattnet under S:t Eriksbron, ligger det på botten ett vrak som har sjunkit. Sen fortsatte hon med att säga att hennes klass var där på en utflykt, och fick dyka ner till vraket. Jag som var liten och inte hade någon hjärna tyckte att det lät ascoolt och ville också göra det. Så jag berättade historian för min lärare, som skrattade och sa att det inte alls finns något vrak på bottnen. Kaos i mitt huvud, vem skulle jag tro på? Jennifer eller bästa läraren Alexandra?

En annan sak som hon lurade i mig var att när man stod och väntade på grön gubbe, skulle man trycka jättemånga gånger på knappen, för då förstod lådan att det var många mäniskor som stod och väntade. Fast jag vet inte om det är en lögn, för jag trycker fortfarande tills det blir grönt.

kitchen nightmares

Vi ska göra om vårat kök om några veckor. För kanske två-tre veckor sen tyckte Jennie att jag, hon och mamma skulle ta varsitt papper och skriva och rita hur vi ville ha köket. Jag skrev att jag ville ha en ny diskmaskin, en ny mikro och superhög popmusik. Mamma skrev lite nya möbler, spotlights och luckor etc. Nu ska ni få se vad Jennie skrev. Anledningen till att jag visar det här flera veckor senare var för att jag aldrig såg vad Jennie skrev, men idag när jag kom hem låg lapparna i köket.

Vet inte om ni ser vad det står, men lappen säger att Jennie vill måla om pallen i svart, ha en svart lampa över matbordet, köpa svarta eller gråa kuddar, och det värsta: "Plastmatta i spexigt mönster".

Min syster gillar inte färger.  Och undra hur plastmattan kommer se ut. I förrgår när vi kollade på tv kom det en reklam från Rusta, där de hade en plastmatta som hette Candy. Det kanske är den hon vill ha.

Och till er som undrar: Nej, vi andra i familjen har inget att säga till om. Förutom mamma, fast bara lite, och det är bara för att hon ska betala.

big city life

Snäll storasyster som jag är skulle jag köpa en rakhyvel till min (stora) lillebror.
Går först in på PrisXtra, och de har så att man köper ett sånt där kort, sen går man och hämtar ut i en maskin utanför affären. Jag vill ju liksom kolla på det jag köper, annars blir det ju som grisen i säcken.
Går vidare till Daglivs. De har en maskin där man stoppar i pengar och så får man sin grej. För det första har jag aldrig kontanter på mig, och för det andra ville jag betala med mammas Coop-kort (hehe), och för det tredje var maskinen trasig. Jag hugger en människa som står och packar upp tidningar, och frågar hur de hade tänkt att man skulle köpa rakhyvlar om maskinen var trasig. Hon svarar att hon tyckte att det var en bra fråga, och går till en telefon vid en kassa och ringer ett samtal. Sen säger hon att nej tyvärr, du får gå till en annan affär. HALLÅ? Jag ville bara skrika på henne att hon var en inkompetent jävla medarbetare från helvetet och att hon fan inte skulle skicka mig till någon annan affär för att jag gillar Daglivs och tycker att de är den bästa i Stockholm och att jag inte vill stödja någon annan affär utom möjligtvis Konsum Rådhuset, och att hon borde sparka in rutan på maskinen och plocka un min Mach3 Turbo och sen gå till en kassa och ta betalt. Men det gjorde jag inte. Jag gick till Åhléns och köpte den istället.

Lugn som en filbunke.

EU? EU!

"Vilken/vilka institutioner i EU:s organisation får lägga fram förslag eller fatta beslut?", är en fråga jag ställer mig på min lektion i Samhällskunskap A med min gravida lärare Caroline samtidigt som jag lyssnar på Homecoming med Kanye West.

sol

Citerar Linda Rosing: "Jag blir så glad att vakna till det här fina vädret,eller hur? känner inte ni oxå hur mycket solen på värkar en? På mig gör den det. Det är lättare att gå upp och man blir bara automatiskt gladare i hjärtat. "

Solen på värkar mig.


Kreims


RSS 2.0