trettioförsta januari

Nyduschad och fräsch sitter jag nu hemma hos Adam. Vi ska snart få skjuts hem till mig. Ikväll blir det tacomiddag hos Oscar och sen parrrty. Igår åt vi jättegod middag, kött, klyftpotatis och bearnaisesås, och sen kollade vi på På spåret. Sen chillade lite och sen somnade.

Imorn ska jag plugga(!) till matteprovet på tisdag. Hittade ett häfte i min väska med lite grejer man ska kunna och uppgifter, så det ska jag göra.

Fick mina vita Converse igår, tack Pappa! Fick dock skoskav på sidan av högerfoten, skumt ställe. Det är typ för att den foten är längre och bredare än den andra, haha.

ALICE

tjugonionde januari

I förrgår jobbade jag som sagt på öppet hus i min skola. Fick pizza och skoltröjor, men ingen biobiljett..

Igår var jag i skolan från nio till två, och då åkte jag och köpte naturgodis och läsk och sedan till Karlberg för att ta mig till Sigtuna med Adam och Gustav.

Idag efter skolan träffade jag Nichole och Jackie i Kungsan, där de åkte skridskor med sin klass som idrottslektion, och alla sög. Efter ett tag kom Emilia, och vi stod och frös tillsammans. Efter det så gick vi och Nichole och värmde oss med en El Maco chicken junior på McDonalds. Sen åkte vi till Västermalmsgallerian, och då drog Emilia hem. Jag och Nici skulle på toa, och så var damtoan avstängd, fast cp-toan fanns kvar, och herr-toan. Och jag ville gå på herrtoan. Jag stod utanför i handfatsrummet eller vad man kallar det, och så kommer det in en kille och frågar om vi jag har hamnat fel, och då sa jag att den andra var avstängd och blabla. Då ställer han sig typ 50 cm ifrån mig och börjar kissa i pissoaren, seriöst, vem fan gör så? Och så kunde jag inte kolla åt sidan heller så jag fick vända mig fort som fan mot spegeln och stå och pilla mig i håret i typ en minut. Sen blev han klar och tvättade händerna och gick.

NU: Köpa pizza på Stockholms bästa pizzeria till min sjuka familj.

tjugosjunde januari

Igår hoppade man av vårkänslor och glädje när Katarinahissens termometer visade en plusgrad, sen kom man till Sigtuna där det låg lager med snö, is, vatten och slask på vägarna. Snart är det sommar!! I alla fall i Stockholm.

Träffade min kära vän GB här om veckan, han tog min hand och tittade på den ett tag, och komenterade sen att jag fortfarande biter på naglarna. Låg och tänkte på det igår när jag skulle somna, att man kanske skulle sluta bita. Fast jag har provat stopp och väx och allt sånt där skit som inte funkar för mig. Kommer ihåg för några år sedan, när Ellis slutade, och hon peppade mig till att göra samma sak. Jag klarade max tio minuter, sen var jag där. Jag ville inte, fast jag bet liksom utan att tänka på det.. Läskigt. Men jag ska sluta igen.

Idag ska jag jobba på öppet hus i min skola (NTI), så alla söta 93:or som är intresserade av media eller datorer (el) kom till Hagagatan 25a kl 17-19!

Puss


tjugofemte januari

Hej bloggish,
idag firar jag och Adam 14 fucking månader tillsammans, bara så att ni vet.

I fredags var vi på en tjugoårsfest i Sollentuna, och chillade med sånna här coola neonpinnar på 20 cm som man bryter, och sen lyser de i typ 4 timmar. Åkte därifrån vid halvtvå via nattbussen in till stan. Ofc åt vi nattmat på Burger King, och sen tog blåa hem till kära Kungsholmen.

Igår vaknades det vid elva och åt en god frukost. Låg mest i sängen och chillade tills klockan tre ungefär då vi åkte till min kära moster och hennes (almost) man på inflyttningsfest. Jag och Adam hade hand om fiskdammen.. Det skulle komma mycket barn men det kom typ tre stycken.. Men fiskdammen var fin i alla fall. Drog hem vid halv tio och somnade direkt.

Idag åkte Adam hem vid tolv och då åkte jag, min mamma och min syster till Dramaten och kollade på en teater som hette "Dumb Show". Majoriteten tanter och gubbar där, men det var kul. Tre skådespelare i 1 h och 40 min, och det handlade om en känd man som gjorde en massa grejer.
Ikväll ska jag kolla på Wild Chick som jag har laddat ner, naajs!!


tjugotredje januari

Idag när jag kom hem efter att ha lämnat in mina jeans till skräddaren nere på hörnet ligger det en grej i köket. En julklapp från Aftonbladet. Det är en silvrig liten låda med en pepparkaksform(?) utanpå. Det var ett rött, perfekt knutet sidenband runt, men jag skulle ändå öppna och kolla var det var. En liten mp3-spelare. Fast det bästa var ändå pepparkaksformen, för på utsidan av den stod det "Hjärtat är Hierta". Det tyckte jag var fyndigt.

tjugonde januari

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Alices födelsedag, hurra, hurra, hurra!!

sjuttonde januari, kväll

För en halvtimme sen blev jag klar med mina bagels. Första och sista gången i hela mitt liv som jag gjorde det.


Här hade jag precis kokat dem i vatten i en minut som man skulle göra. Det såg grymt äckligt ut, fast det luktade gott.





Här är de precis klara, de blev ju inte direkt lika släta och fina som de man köper på Konsum, och goda blev de inte heller. Men man måste ju prova att göra allting.




sjuttonde januari

Glömde att blogga i torsdags, och igår när jag kom hem så funkade inte blogg.se. På riktigt nu Sanna. Fast jag vill ändå inte byta till något annat, för blogg är lättast. Whatever, i torsdags var jag ledig, så jag träffade min pappa som är hemma i Sverige och fixar lite. Senare åkte jag hem och hade familjekväll. I går så var jag i skolan och gjorde ingenting speciellt. På kvällen så var vi hos Adam och hade det chill med Gustav, biljard och Guitar Hero. Sen kom Adams kompis Jesper dit och sen gick vi och mötte två till som skulle lana. Sen drog vi hem till Jesper och jag och Adam badade i bubbelbadet och kollade på Taken. Sen fick vi skjuts hem av snälla Viktor och somnade direkt när vi kom hem.
Idag har vi varit barnvakt åt Ture och sen vart hos Jesper och där lämnade jag min lilla pojke på lan över natten och sen åkte jag hem. Har precis ätit fyllda paprikor till middag och nu väntar lördagsgodisskålen.



fjortonde januari

Idag när jag kom hem ringde min kära mamma mig och sa att hon hade köpt Toffifee till mig i Oslo. "Jag och Jennie smakade några bitar igår" säger hon sen, och jag svarar att det inte gör någonting. Sen när jag ska gå och äta lite så ångrar jag mig. Det gjorde visst någonting. Dom hade ätit upp 17 bitar på översta lagret. 17 av 24.



70,84% av översta lagret uppätet. Jag kan se de där två små råttorna sitta ihopkrupna i soffan och äta upp mitt godis. Det är typiskt min familj, köpa en present till någon och sen använda den själv. Som alltid med kläder, till exempel.
Gå in på min systers blogg och läs, såklart handlar sista inlägget om hennes godisberoende. Gris.

trettonde januari

Väcktes vid halv sju av min kära pojkvän, tog bussen vid halv 8 och kom till skolan runt 9. Hade Mediekunskap och sen åt jag lunch med brudarna på thai. Köpte med mig mat hem till min sjukling som jag ställde i skåpet. Åkte hem till honom efter skolan och chillade. Just nu sitter jag och funtar på att ta lite sandpapper etc. för att slita mina mörka Lee-jeans, fast vet inte om jag vill. Vill helst ha ljusa, slitna, snygga jeans. Fast jag kanske bara vill ha lite slit vid knäna. Dom är redan lite slitna i knävecken..

Nu sitter jag med Spotify (love it) och lyssnar på Christina Aguilera (love her) och gör den där loggan till min Grafisk kommunikation (love!!), ätandes på en kladdkaka (love x10000). Imorn börjar jag 8.20 och är fett trött så jag ska sova snart (gulli!!)

Ps det luktar fefferoni i hela Adams rum efter min kebabtallrik igår!!!! FRESH

tolfte januari

Måste börja med att skriva att jag såg Erik Johansson, aka Tobbe, känd från Eva och Adam, idag på Sandys när jag skulle köpa lunch. Kände igen han fett mycket så jag kollade, sen log han och då fattade jag vem det var, piiiiiinsamt!

Sen tänkte jag spinna vidare på min älskade systers ämne om SL. Idag när jag åkte 570an från Märsta så börjar det med att en tant frågar om han går förbi Gamla Landsvägen. Han säger nej, fast hon envisas och säger att hon inte har åkt buss på tio år men har för sig att det är 570 som går dit. Allmänbildad som jag är vet jag att Gamla Landsvägen är gatan nedanför Adam, och att bussen visst stannar där, så jag säger det till henne och hon blir glad och önskar mig trevlig fortsättning. Sen kommer vi till stationen efter, där det går på kanske fem personer, och den sista är en kvinna i 30års åldern, som har hittat en väska på busshållplatsen, och frågar om chauffören kan ropa ut om någon har tappat den, fast det vägrar han, så hon får ställa sig och skrika över hela bussen. Då kommer en tant fram och säger att det var hennes väska.
Sen kommer vi till en skola halvvägs till Sigtuna, då går det på några ungar och den sista frågar om han kan vänta 30 sekunder på hans kompis som kommer löpandes en bit bort, han svarar inte utan stänger bara dörrarna och kör vidare. Stackars barn som måste vänta en halvtimme tills nästa buss.

Idag åkte jag hem till min sjuka lilla gullegris efter skolan och har varit med honom hela kvällen. Har även gjort klart mitt CD-omslag till Grafisk Kommunikation. Ska snart göra en logga till min skola, som en uppgift till Grafisk också.


elfte januari

I helgen har jag:

Spelat biljard
Spelat CS
Kollat klart på första säsongen av Hells Kitchen
Druckit överdrivet mycket bubbelvatten med is
Kollat på senaste 90210
Sålt skridskor
Ätit BARA cirka 10 bitar godis
... fast ganska mycket popcorn
Åkt på en buss full med folk som hade åkt långfärdsskridskor med stavar
Fått hostattack x1000 av mammas chili
Lekt med Photo Booth
Sovit
Älskat att jag och baby snart åker till Berlin

tionde januari

Precis som Blondinbella, kör jag på bloggfria helger. Ångrar mig säkert till nästa helg.




sjunde januari

Första skoldagen på 20 dagar, woho! Började vid 8.20 fast kom runt 9 efterson att vi fick ride in till stan och det blev lite senare än vanligt. Hade svenska först och då kollade vi på Romeo and Juliet, sämst film. Sen hade vi Grafisk i tio minuter sen gick vi och åt på FK. Efter lunch hade vi Mediakommunikation och efter det slutade vi. Har fått mitt nya schema och det är aschill! Börjar bara 8.20 en dag! Annars sovmorgon.
Åkte hem med Adam och han fixade med vårat nya internet och stuff. Sen lagade jag mat och sen åt vi. Duschade och kollade lite på Grammisgalan efteråt. Nu är jag trött och ska snart sova. Pojken har sovit sen klockan åtta. Gullis.
Imorn ska jag spinncykla på gympan!! TAGGA.


<3

sjätte januari, kväll

Har från klockan sex suttit och kollat på fyra avsnitt av Hells Kitchen, första säsongen. Adam har suttit och spelat Spore, som handlar om typ minidinosurier och gräshoppor som springer runt och mördar varandra osv.
Innan och efter middagen spelade vi biljard, och jag vann med 4-1 i matcher, fast Adam fuskade på sista, där han vann. Annars hade det blivit 5-0, som det borde ha blivit.
Imorn börjar jag vid kl. 8.20, och fick reda på att jag bara har en lektion på fredagar, från 13.10-14.30, fett najs!!
Nu ska jag kolla vidare på Hells Kitchen och sen sova.
God natt!

sjätte januari

Igår åkte jag hemifrån vid tolv, kom hem till Adam vid halv två, och han låg och sov för han var trötter efter lanet. La mig brevid och kollade på två dokumentärer, en om en 19-årig tjej som vägde 216 kilo, och en om en massa kvinnor som samlade på babyliknande dockor. Jätteintressanta båda två. Sen väckte jag Adam och vi gick ner på stan och köpte gurka och dipp, sen fick vi skjuts hem av lilla Tompa. När vi kom hem åt vi asgod middag, kött med potatis och bearnaisesås, och sen spelade vi biljard, Adam och Allur vs. Tompa och Elisabeth. Dom vann, fast vi var egentligen bättre.

Idag så har vi bara ätit frukost och nu ska jag kolla på 13 snart 30, puss!



fjärde januari

Idag har jag åkt långfärdsskridskor för första gången i hela mitt liv och ramlade bara en gång på cirka en timmes åkande. Men jag lärde mig snabbt och var ganska duktig, men det är jobbigt att åka för första gången när man har en mamma som är pro. Kom hem för en timme sen och har duschat på högsta temperaturen i en halvtimme. Nu börjar vårat internet krångla (som vanligt) fast nu är det bara min dator som får signal och det är ju bra för mig..


Dagens Outfit:
Strumpor från Stadium
Byxor och tröja från Craft
Jacka från Warp
Täckbyxor från Everest
Mössa från Bik Bok
Vantar från Stadium

fjärde januari, tidig natt

Har precis knåpat klart på min önskelista till min sjuttonde födelsedag och skickat ut till mina nära och kära. Ni som känner er träffade- kolla eran mail!

Nu: Borsta gaddarna och ta febern och en ipren, känner mig lite halvsjuk.

tredje januari, kväll

Ett av mina nyårslöften var att börja skriva ner summan på alla saker jag köper, pengar jag lånar ut och blir utlånad till osv. Jag är en slösare, så jag tänkte att om jag skriver ner allting så ser jag vad jag spenderar mina pengar på, och kanske bli lite bättre på att spara mina pengar. På de tre första dagarna har jag ätit ute för 160 kronor. Bra.
Jag är ganska bra på att spara när jag har ett mål, nu närmast - Berlin på sportlovet. Efter det ska vi försöka boka resan till Pärnu i sommar, och efter det blir det spara till fickpengar till hela sommaren. Och jag som bara lever på mitt studiebidrag.
Har sökt jobb som en galning, men ingen vill ha mig. Mitt nästa hopp är en ny Ica-butik som ska öppna i Sabbatsberg som jag har sökt till. Sista ansökningsdag var i förrgår, och de ska snart börja sålla ut och intervjua.

tredje januari

Klockan 3:44 somnade jag idag efter att ha pratat med bryshan och syshan på msn samt missbrukat Facebook och diverse bloggar. Vaknade runt tolv av småbrödernas eviga PS3-spelande på högsta volym. Gick upp och klädde på mig och tog en tugga av Jennies nyinköpta surdegsbröd, mums. Sen åkte jag till Märsta för att lämna ett par hörlurar till Adam samt äta en god hamburgare på en grill i Valsta. Sen gick vi ner till hallen där Adam lanade, fyfan. Helt kolsvart och runt 100 st finniga, svettiga och illaluktande nördar. Åkte hem efter kanske en halvtimme där inne och nu har jag precis kommit hem.
Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt och ladda inför långfärdsåkning på Hellasgården imorgon.

andra januari

Idag vaknade jag hos Adam vid halv tolv och han gick upp och började packa inför lanet medans jag läg kvar i sängen. Fick ride till stationen och åkte in till stan och kollade runt lite på rean. Det var totalpanik inne på Gina tricot samt på sminkavdelningen på Åhléns. Köpte i alla fall ett linne, ett par trosor och ett halsband.
När jag gick inne i Gallerian kom det fram en kille till mig och sa hallå på knackig svenska. Jag svarade hej och sen började han säga "fil". Vet inte om han menade filmjöl eller typ nagelfil eller en datafil men det enda han sa var fil i alla fall. Han sa det kanske tio gånger och sen började hans kompis bakom asgarva och sa "joke of the year" och sen började han skratta åt sitt eget skämt och sen gick de..
Kom hem vid halv fem och duchade av mig. Sen gjorde jag och hela min mysiga familj pizza som blev jättegod och efter det spelade vi Sverigespelet som mina småbröder fick i julklapp av mig och Adam. Min mamma (5:a i geografi) vann som vanligt och jag kom sist. Sen var det På spåret och där tog jag returfrågan!! Som vanligt.

första januari, kväll

Nu sitter jag hemma hos älsklingen med ett täcke runt mig och kollar bloggar. Han ligger i sängen och kollar på Day after tomorrow på 3:an, jag tyckte den var för läskig så jag slutade kolla, :p.

Idag när vi hade käkat klar kebaben på grillen gick vi ner mot vattnet och gick lite på isen. Adam älskar att åka långfärdsskridskor, och är astaggad på att göra det i vinter uppe hos hans pappa. Men jag har aldrig gjort det i hela mitt liv, och kan knappt åka vanliga, så jag måste alltså skämma ut mig när jag ska åka första gången :( Jobbigt.
Sen i alla fall drog vi till Ica och köpte mat till päronen och gurka till mig fast nu orkar jag inte gå upp och skära upp den och blanda dippsås :( Dagens i-landsproblem.

Pusss

första januari


Nytt år- ny blogg. Ska ännu en gång försöka att blogga varje dag i ett helt år. Nu bloggar även min käraste mamma och pojkvän.

Igår kan jag inte skriva vad jag gjorde för den här bloggen ska bara vara saker från 2009 :) Idag i alla fall ska jag och Adam åka ner till Sigtuna stad och äta kebab på grillen, perfekt bakiskäk. Sen ska vi vara hemma och kolla på en massa filmer och spela biljard. 
Imorn ska min nördkille på L to the A to the N i Märsta så då ska jag hem och gå på bio med min syster. 



RSS 2.0